Support

Sponsors
We zijn erg dankbaar voor de steun die we ontvangen van het bedrijfsleven uit Krimpen aan de Lek en omgeving. Geld dat we dankzij sponsoring binnenkrijgen, wordt gebruikt om concerten te kunnen geven en om nieuwe materialen mee aan te schaffen. Zo hebben we recent met dank aan onze sponsors het volgende kunnen realiseren:
- aanschaf van een piccolo
- aanschaf van een set conga’s
- inhuren van een bijzonder gastorkest tijdens de taptoe
- huren van de stoelen tijdens de concerten van het symfonisch blaasorkest

Het geld dat we via sponsoring binnenkrijgen, heeft dus een heel concreet doel! Ook u kunt als persoon of organisatie onze vereniging steunen. Uiteraard krijgt u hier ook wat voor terug. Afhankelijk van het bedrag bieden wij bijvoorbeeld de volgende opties:
- naamsvermelding op deze website, in nieuwsbrieven, programmaboekjes en/of vermelding tijdens concerten
- gratis toegangskaarten voor de concerten
- een ‘VIP’-tafel bij daarvoor geselecteerde concerten
- een optreden op een evenement van een van onze orkesten

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via bestuurcrescendo@live.nl. Wij willen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toelichten!

Donateurs
Crescendo is erg blij met haar donateurs, een groep vaste supporters die ons ieder jaar financieel steunen. Dankzij hen zijn we in staat om ieder jaar opnieuw mooie resultaten neer te zetten. Wilt u ons ook helpen om onder andere onze concerten te kunnen organiseren? Word dan donateur vanaf €30,- per jaar. Als dank voor uw bijdrage ontvangt u ieder jaar opnieuw twee kaarten voor de voor- en najaarsconcerten. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar bestuurcrescendo@live.nl.

Vrijwilligers
Een vereniging als Crescendo is er niet alleen voor de leden, maar ook dankzij de leden! We beschikken over een enthousiaste groep vrijwilligers die elk op hun eigen manier meehelpen om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst muziek gemaakt wordt in Krimpen aan de Lek. Wat doen onze vrijwilligers zoal?
- bestuurswerk (bestuursfuncties, PR, sponsoring)
- organiseren van concerten
- organiseren van andere activiteiten, zoals voorspeelavonden, examens en gezelligheidsactiviteiten
- organiseren en uitvoeren van acties
- assisteren tijdens concerten (gastvrouw/-heer, kaartverkoop, bar, loterijverkoop)
- schoonhouden en onderhouden van de muziekschool
- rondbrengen van post
- schrijven van teksten voor nieuwsbrieven, Crescendo Post, website en bijhouden social media

Wij kunnen altijd mensen gebruiken die ons willen steunen door mee te helpen! Dat kunnen leden zijn maar ook ouders, andere familieleden, iedereen is welkom. Wil je je graag inzetten voor Crescendo, neem dan contact op! Ook wanneer je nog niet weet wat je precies zou willen doen, kun je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.