115 jaar Crescendo: Let’s Celebrate!

Let's celebrate posterOp 1 januari 1900 werd Crescendo opgericht, inmiddels alweer ruim 115 jaar geleden dus! Omdat we graag elke mogelijkheid aangrijpen voor een feestje, vieren we dat met alle leerlingen en orkesten, tijdens ‘Let’s Celebrate!’ op 28 november. Op deze avond treden alle muzikanten die Crescendo rijk is op, in een avondvullend programma vol verrassende muzikale bijdragen. De leerlingen van de AMV treden op samen met het leerlingenorkest, en ook het jeugd- en opleidingsorkest, de drumfanfare en het symfonisch blaasorkest maken deel uit van het programma. Uiteraard vier je beste de feestjes samen, dus wordt er ook gezamenlijk opgetreden, met ruim 100 muzikanten samen! De avond wordt uiteraard nóg feestelijker wanneer je er ook bij bent! Let’s Celebrate begint om 19.30 uur en vindt plaats in Sporthal De Walvis in Krimpen aan de Lek. De toegang bedraagt 7,- voor volwassenen en 4,- voor kinderen. Donateurs mogen gratis naar binnen!


24 uur muziek!

Alles rond de actie op de voet volgen? Like dan de speciale Facebookpagina!
24! Zoveel uur gaan we op 29 en 30 mei muziek maken. Vrijdagavond om 19.00 uur starten we met zoveel mogelijk leden van jong tot oud en uit alle orkesten. Alles met 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor nieuwe instrumenten voor de orkesten en muziekschool. Hard nodig, want instrumenten vormen een uitgave die we niet zomaar even kunnen doen. Ben je ouder, zoon, dochter, zus, broer, opa, oma, nicht, neef, oom of tante van een Crescendolid? Getrouwd met / verliefd op een van hen? Bevriend? Of gewoon fan? Steun diegene dan met een bijdrage per uur of een vast bedrag! Heb je een bedrijf en wil je graag de vereniging als geheel steunen? Ook dat kan! Stuur dan een bericht naar BestuurCrescendo@live.nl, dan nemen we graag contact met je op! lees verder »


Zin-in-de-zomer-picknickconcert

pncZon, een schitterend grasveld, hapjes, drankjes en een mooi orkest, wat wil je nog meer? Drie mooie orkesten! Het leerlingenorkest, jeugd- en opleidingsorkest en symfonisch blaasorkest gaven op zaterdag 14 juni een ‘zin-in-de-zomer-picknickconcert’. Het leerlingenorkest opende op het winkelcentrum met drie flitsconcertjes, om de rest van het programma onder de aandacht te brengen. Dat werkte prima, want veel van hun publiek vond de weg van het Carillon naar Thialf. De leerlingen zelf waren vooral ook erg blij met de ijsjes die ze kregen van de winkeliersvereniging! Aansluitend lees verder »


Leerlingenorkest steelt de show tijdens Sinterklaasmusical!

Op 23 november vond in Sporthal De Walvis een groot feest plaats, georganiseerd door Stichting Krak. Samen met Sinterklaas en de Pieten werd de musical ‘Sinterklaas gestrikt’ uitgevoerd, en het leerlingenorkest zorgde hierbij voor de muziek. Het was een spannend verhaal waarin vooral Klungelpiet er een rommeltje van maakte, maar waarin alles weer goed kwam dankzij de kinderen in het publiek. Het leerlingenorkest speelde Sinterklaasliedjes die deel uitmaakten van het verhaal. Tussendoor was er ook nog ruimte voor muziektherapie, waarbij dirigente Irene van Krieken samen met het orkest en de kinderen in het publiek zorgde voor wat rust voor de overspannen Regelpiet. Sinterklaas was erg blij met de muzikale ondersteuning van de leerlingen!


AMV-ers sluiten jaar af samen met leerlingenorkest

Op donderdag 13 december sloten de AMV-leerlingen het jaar en hun cursus feestelijk af, met een presentatie samen met het leerlingenorkest. De AMV-leerlingen lieten onder leiding van juf Desirée Twigt horen wat ze geleerd hebben en na afloop van het concert kregen ze hun diploma! Gefeliciteerd allemaal!


« Pagina 1, 2, 3, 4 »