115 jaar Crescendo: Let’s Celebrate!

Let's celebrate posterOp 1 januari 1900 werd Crescendo opgericht, inmiddels alweer ruim 115 jaar geleden dus! Omdat we graag elke mogelijkheid aangrijpen voor een feestje, vieren we dat met alle leerlingen en orkesten, tijdens ‘Let’s Celebrate!’ op 28 november. Op deze avond treden alle muzikanten die Crescendo rijk is op, in een avondvullend programma vol verrassende muzikale bijdragen. De leerlingen van de AMV treden op samen met het leerlingenorkest, en ook het jeugd- en opleidingsorkest, de drumfanfare en het symfonisch blaasorkest maken deel uit van het programma. Uiteraard vier je beste de feestjes samen, dus wordt er ook gezamenlijk opgetreden, met ruim 100 muzikanten samen! De avond wordt uiteraard nóg feestelijker wanneer je er ook bij bent! Let’s Celebrate begint om 19.30 uur en vindt plaats in Sporthal De Walvis in Krimpen aan de Lek. De toegang bedraagt 7,- voor volwassenen en 4,- voor kinderen. Donateurs mogen gratis naar binnen!


SBO en JOO vieren de zomer!

2015 Poster ZomermaandagconcertOp maandag 6 juli sloten het symfonisch blaasorkest en het jeugd- en opleidingsorkest het jaar af met een Zomermaandagconcert! Het jeugd- en opleidingsorkest liet onder leiding van dirigent Leonthine Verburg zien en horen waar ze de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest en het symfonisch blaasorkest speelde onder leiding van Carlo Balemans de meest favoriete stukken van de 24-uurs actie, waaronder ‘Chess’ dat meerdere keren werd aangevraagd door het publiek! Het zomermaandagconcert was een informeel concert: geen concertkleding, geen toegangsprijs maar wel veel mooie muziek én hapjes en drankjes na afloop zodat het publiek samen de orkesten het jaar kon afsluiten.


24 uur muziek!

Alles rond de actie op de voet volgen? Like dan de speciale Facebookpagina!
24! Zoveel uur gaan we op 29 en 30 mei muziek maken. Vrijdagavond om 19.00 uur starten we met zoveel mogelijk leden van jong tot oud en uit alle orkesten. Alles met 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor nieuwe instrumenten voor de orkesten en muziekschool. Hard nodig, want instrumenten vormen een uitgave die we niet zomaar even kunnen doen. Ben je ouder, zoon, dochter, zus, broer, opa, oma, nicht, neef, oom of tante van een Crescendolid? Getrouwd met / verliefd op een van hen? Bevriend? Of gewoon fan? Steun diegene dan met een bijdrage per uur of een vast bedrag! Heb je een bedrijf en wil je graag de vereniging als geheel steunen? Ook dat kan! Stuur dan een bericht naar BestuurCrescendo@live.nl, dan nemen we graag contact met je op! lees verder »


Zin-in-de-zomer-picknickconcert

pncZon, een schitterend grasveld, hapjes, drankjes en een mooi orkest, wat wil je nog meer? Drie mooie orkesten! Het leerlingenorkest, jeugd- en opleidingsorkest en symfonisch blaasorkest gaven op zaterdag 14 juni een ‘zin-in-de-zomer-picknickconcert’. Het leerlingenorkest opende op het winkelcentrum met drie flitsconcertjes, om de rest van het programma onder de aandacht te brengen. Dat werkte prima, want veel van hun publiek vond de weg van het Carillon naar Thialf. De leerlingen zelf waren vooral ook erg blij met de ijsjes die ze kregen van de winkeliersvereniging! Aansluitend lees verder »


Zonnige optredens DF en JOO op Koningsdag

Op Koningsdag waren natuurlijk ook orkesten van Crescendo te vinden op de markt in Krimpen aan de Lek! De drumfanfare zorgde ’s ochtends voor de traditionele aubade, waarna de ballonnen werden opgelaten. Het jeugd- en opleidingsorkest trad ’s middags twee keer op, heerlijk in de zon.
P1110505P1110503P1110501

Het JOO wist met hun optreden een mooi bedrag bij elkaar te spelen, genoeg voor ijsjes na afloop!


« Pagina 1, 2, 3»