115 jaar Crescendo: Let’s Celebrate!

Let's celebrate posterOp 1 januari 1900 werd Crescendo opgericht, inmiddels alweer ruim 115 jaar geleden dus! Omdat we graag elke mogelijkheid aangrijpen voor een feestje, vieren we dat met alle leerlingen en orkesten, tijdens ‘Let’s Celebrate!’ op 28 november. Op deze avond treden alle muzikanten die Crescendo rijk is op, in een avondvullend programma vol verrassende muzikale bijdragen. De leerlingen van de AMV treden op samen met het leerlingenorkest, en ook het jeugd- en opleidingsorkest, de drumfanfare en het symfonisch blaasorkest maken deel uit van het programma. Uiteraard vier je beste de feestjes samen, dus wordt er ook gezamenlijk opgetreden, met ruim 100 muzikanten samen! De avond wordt uiteraard nóg feestelijker wanneer je er ook bij bent! Let’s Celebrate begint om 19.30 uur en vindt plaats in Sporthal De Walvis in Krimpen aan de Lek. De toegang bedraagt 7,- voor volwassenen en 4,- voor kinderen. Donateurs mogen gratis naar binnen!


24 uur muziek!

Alles rond de actie op de voet volgen? Like dan de speciale Facebookpagina!
24! Zoveel uur gaan we op 29 en 30 mei muziek maken. Vrijdagavond om 19.00 uur starten we met zoveel mogelijk leden van jong tot oud en uit alle orkesten. Alles met 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor nieuwe instrumenten voor de orkesten en muziekschool. Hard nodig, want instrumenten vormen een uitgave die we niet zomaar even kunnen doen. Ben je ouder, zoon, dochter, zus, broer, opa, oma, nicht, neef, oom of tante van een Crescendolid? Getrouwd met / verliefd op een van hen? Bevriend? Of gewoon fan? Steun diegene dan met een bijdrage per uur of een vast bedrag! Heb je een bedrijf en wil je graag de vereniging als geheel steunen? Ook dat kan! Stuur dan een bericht naar BestuurCrescendo@live.nl, dan nemen we graag contact met je op! lees verder »


AMV les op de basisscholen in Krimpen aan de Lek

SDC10983_resized_1In november bezocht AMV-docente Desirée de basisscholen in Krimpen aan de Lek, om aan de leerlingen te laten zien hoe leuk het is om muziek te maken! De leerlingen deden volop mee, waarbij ze geholpen werden door een aantal (oud-)leerlingen. De nieuwe cursus is in januari gestart met een groep nieuwe, enthousiaste leerlingen! Meer informatie is te vinden op de pagina van de AMV. Vragen of opgeven? Mail dan naar contactpersoon Yolanda Rook, via muziekschoolcrescendo@live.nl. Meer foto’s zijn te vinden op onze facebookpagina!


Ook Crescendo viert 950 jaar Krimpen

DF historischKrimpen aan de Lek bestaat in 2014 950 jaar, en het hoogtepunt van dit jaar was de feestweek die van 8 tot 14 september werd gehouden. Crescendo was met het Symfonisch Blaasorkest, Drumfanfare en AMV op zowel vrijdag, zaterdag als zondag volop bij dit feest betrokken.
Op vrijdagavond gaven het symfonisch blaasorkest en Popkoor Topaz een gezamenlijk concert in de grote feesttent die in het centrum geplaatst was. Ter gelegenheid van het walvisvaardersverleden van Krimpen aan de Lek werd onder leiding van Carlo Balemans lees verder »


AMV-leerlingen bij opening nieuwe schoolgebouw

UntitledWoensdag 10 september is het nieuwe schoolgebouw van Basisschool De Wegwijzer en de Prinses Ireneschool geopend. Hierbij was een speciale rol weggelegd voor de AMV-leerlingen en hun juf Desirée Twigt. Vooraf was Desirée alle klassen langsgegaan om de kinderen voor te bereiden op de opening. De leerlingen van de scholen mochten daarna als eerste op het schoolplein komen en de burgemeester heeft het hek open gemaakt. Toen bouwden de leerlingen door middel van bodypercussion de spanning op: trommelen op je eigen lichaam van zacht lees verder »


« Pagina 1, 2, 3, 4»